Nakon dugih pet godina bend Ritam Nereda nastupiće u klub Fest u Zemunu u petak, 19. aprila, a kao gosti nastupiće sastav Rulja Inc.

Ritam Nereda je bend koji, bez sumnje, važi za jedan od najenergičnijih live bendova u regionu. A svi oni koji su ikada bili na nekom od njihovih mnogobrojnih nastupa u klubu Fest, znaju kakva atmosfera bude na ovom koncertu, i kako publika ume da bude glasnija od benda! Posle pet godina, Neredi su zakazali još jedno druženje u Zemunu koje ne treba propustiti.

Foto: klub Fest/Marko Ristić

Ritam Nereda je jedan od najproduktivnijih i najbeskompromisnijih sastava svoje generacije koji radi od 1987. godine. Sinonim su za glasnu, brzu, čvrstu i energicnu svirku sa stilski ukrštenim punk, metal i hard core zvukom. Kolekciju legendarnih pesama kao sto su Put beznađa, Crno je sve, Ne, 10 godina, Hiljade, Sećanja, Heroj i mnoge druge ćete uvek moći da čujete na njihovim nastupima koje će zajedno sa publikom pevati glasno.

IZVOR: YT / MascomRecords

Poslednje studijsko ostvarenje Novo doba izašlo je u aprilu 2023. godine kao Record Store Day izdanje i naišlo je na vrlo pozitivan prijem kod publike, dok su kritičari ovaj album veoma visoko ocenili.

Rulja Inc. je autorski rock’n’roll bend nastao u Lazarevcu 2018. godine. Objavili su jedan studijski album za diskografsku kuću Multimedia Music, pod nazivom Ništa Skriveno, koji je osim na svim relevantnim digitalnim platformama, dobio i svoje fizičko izdanje na disku koji se nalazi u prodaji od septembra 2022. Već uveliko se radi na drugom albumu, a bend se priprema za ulazak u studio i snimanje naslednika albuma. 

Foto: klub Fest/Vukašin Lekić

IZVOR: YT / YTMultiMediaMusic

Ulaznice po ceni od 1700 dinara u prodaji su u klubu Fest kao i na prodajnim mestima Gigstixa i online. Ukoliko ih ostane, ulaznice će na dan koncerta koštati 2000 dinara.

Autor: Redportal.rs