Koncerti u klubu Fest će biti različiti

Mile Kekin ponovo dolazi u Zemun, ali ovog puta u malo drugačijem aranžmanu... 21. i 22. marta u klubu Fest održaće dva različita koncerta, sa celom svojom ekipom!

Foto: Boris Greiner

Dugogodišnji rad Mileta Kekina iznedrio je mnogo dobrih pesma, i ne mogu sve stati u jedan koncert. Zato je ovaj muzičar odlučio da koncerti u klubu Fest u Zemunu budu različiti. Tako da, i ako se kojim slučajem odlučite da budete na oba, nećete se pokajati!

View this post on Instagram

A post shared by Klub Fest (@klubfest)

IZVOR: IG / milekekinofficial

- Želja mi je da na ovoj turneji publici ponudim svoj Soundtrack za život i da za svaki koncert pripremim različite set liste. Od „Šamara“, preko „Knjige Žalbe“ pa sve do „Nježno đonom“, napisao sam previše pesama da stanu u jedno veče i zato, rekoh sebi, hajde da je plan da nema plana – kaže Mile i dodaje:- U sklopu turneje „Soundtrack za život“ početkom sledeće godine izlazi i live album, gde svako može da vidi kako zvuči moj novi bend uživo, bez fotošopa, umetnih aroma i pojačivača ukusa. Radujem se putovanjima, benzinskim pumpama, zezanju u kombiju i naravno- vama, dragi ljudi moji - dodaje Kekin.

Ulaznice za oba koncerta u prodaji su klubu Fest po pretprodajnoj ceni od 1700 RSD. Na veče koncerta ulaznice će, ukoliko ih bude, koštati 2000 RSD.

IZVOR: X / Mile Kekin

Autor: redportal.rs