Ulaznice su u prodaji 🎉🎊

Doživite vrhunski muzički doživljaj uz neponovljiv soprano Marije Nešić na ekskluzivnom gala koncertu!

U srcu Beograda, na Kolarcu, 3. marta u 20h, Marija će vas odvesti na putovanje kroz vreme i emocije. Njen raskošni sopran prožimaće vazduh, dok se melodije napolitanskih pesama, arija i filmske muzike stapaju u jedinstvenu simfoniju strasti i virtuoznosti.

Foto: Arhiva MN/ Arhiva MN

Od uzbudljive Granade-Granada song do O mio babbino caro do dirljivog Lara song iz Doktora Živaga, Marija će oživeti muzičko nasleđe Italije na način koji će vas ostaviti bez daha. Virtuozni orkestar Zrenjaninske filharmonije, pod dirigentskom palicom maestra Mikice Jevtića, doprineće stvaranju večeri koja će se urezati u vašu memoriju.

Marija Nešić, umetnica čiji su koncerti proslava života, prenosi svoju strast i ljubav prema muzici svakim tonom. Njeno izuzetno interpretiranje napolitanskih i španskih pesama dodaje dubinu i emotivnu snagu svakom izvođenju.

Foto: Dejan Milićević/Dejan Milićević

Ulaznice su u prodaji, a mesto na Kolarcu postaće pozornica čarolije 3. marta od 20 sati. Ne propustite priliku da doživite nezaboravno veče uz Mariju Nešić, gde muzika postaje neopisiva emocija!

Autor: REDPORTAL.RS