Specijalna gošća Katarina Radivojević 🎉✨

Naša poznata glumica izuzetnog glasa Jelena Gavrilović održaće koncert filmske muzike Cinema acoustic 23. februara sa početkom u 20.00 u Kulturnom centru Čačak, u okrviru finala Prestonice kulture Srbije - Čačak 2023, projekta Čačanska Rodna. Besplatne ulaznice za ovaj koncert mogu se podići na biletarnici Kulturnog centra Čačak.

Foto: Nebojša Babić/Nebojša Babić

Koncert je Jelena Gavrilović posvetila legendarnoj Sonji Savić koja je rođena u Čačku, 1961. godine. 💜

Kako je Jelena izjavila, ona bi volela da se zajedno prisetimo svih onih numera iz domaćih, ali i stranih filmova na kojima smo odrastali.

Specijalna gošća večeri je glumica Katarina Radivojević sa kojom će Jelena prvi put nastupiti uživo, a na sceni će takođe biti izuzetni muzičari: Gabor Bunford (saksofon i klarinet), Miloš Šikman (perkusije), Marko Atanacković (klavijature), Banko Banković (gitara).

Foto: Nebojša Babić/Nebojša Babić

Glumica Jelena Gavrilović dobila je nedavno ovacije publike na 3 koncerta Dizni 100 (Disney 100) u Beogradu. Jelena je izvela čuvene numere iz oba dela popularnog animiranog hita Zaleđeno kraljevstvo (Frozen), po čemu je poznata i van granica naše zemlje: Sad je kraj (Let It Go) i Meni neznano (Into the Unknown). Ona je dala glas za srpsku verziju Elze, a Dizni studio je upravo Jelenu Gavrilović uvrstio među 25 najboljih glasova za tu ulogu. 🤩

Autor: redportal.rs