Ispravka: Ne dovodi se u pitanje kog je pola uzor holivudske ženske seksepilnosti

RED portal objavio je 01.02.2021. godine tekst pod naslovom "Merilin Monro je bila muškarac? 😱", međutim na osnovu analize portala Raskrinkavanje.ba u tekstu, tvrđeno je da je Merilin Monro bila transrodna žena, odnosno da je rođena kao muškarac, a te tvrdnje su transfobne i mizogine te ih je portal Raskrinkavanje.ba ocenio kao lažnu vest i teoriju zavere.

S obzirom na to, RED portal je ispravio naslov, i naveo tačnu tvrdnju, kao i tekst. 👇

Odrasla je u 11 hraniteljskih porodica. Upamćena je kao najseksepilnija plavuša svih vremena. Imala je 3 zvanična braka. Iza sebe je ostavila četrdesetak filmova. Pevala je na rođendanu američog predsednika. Ovo su neke od biografskih stavki iz života Merilin Monro oko kojih nema nikakvih nedoumica.

Njeno ime na rođenju, njen biološki otac, njen broj pobačaja, njen odnos sa Džonom Kenedijem i njegovim bratom Robertom te njena smrt i danas su predmet sporenja i različitih teorija.

Još jedna od kontraverzi koja je nedavno uzdrmalajavnost je pojava Gledis Bejker Moris, koja za sebe tvrdi da je kćerka Merilin Monro i Džona Kienedija.

Teorija koja sve više privlači pažnu javnosti zasnovana je na tvrdnjama da je Merilin Monro bila muškarac. Međutim, ova tvrdnja/teorija nije tačna.

Video o toj teoriji pogledajte na sledećem linku.

IZVOR: YT / Jedina Istina

Autor: redportal.rs

#kenedi

#merilin monro

#transeksualnost