ISPRAVKA podnaslova: Ovo ne može da se ocenjuje niti kao slučajnost, niti kao da neko kreira događaje po seriji, jer serija ne može ništa da predvidi.

RED portal objavio je 26.05.2022. godine tekst pod naslovom "Simpsonovi PREDVIDELI majmunske boginje 😲😶", međutim na osnovu analize portala Raskrinkavanje.ba sam tekst je ocenjen kao lažna vest. Tvrdnju da su “Simpsoni predvideli majmunske boginje" su ocenjene kao lažna vest, budući da tako nešto shodno činjenicama nije moguće da predvidi animirana serija. 

S obzirom na to, RED portal je ispravio naslov, podnaslov, i sporne tvrdnje u okviru teksta. 👇

Možemo reći da u ovom trenutku izgleda ne postoji nijedna situacija koju Simpsonovi nisu predvideli. 😶 Međutim, ova tvrdnja/teorija nije tačna, jer nigde nije naučno dokazano da animirana serija može da predvidi bilo šta.

Fanovi i teoretičari zavere su ubeđeni da je ovaj crtani film predvideo sve - od Donalda Trampa kao predsednika SAD, do 11. septembra, do bojkota ispred Kapitola itd itd. A za ove navode takođe ne postoje čvrsti dokazi.

A izgleda da su ovog puta predvideli i izbijanje majmunskih boginja, što naravno nije tačno jer animirana serija to ne može da predvidi. Naime, u pitanju epizoda Home Sweet Home Diddly-Dum-Doodily u kom se prikazuje svena gde Bart i Milhaus dolaze u kontakt sa majmunom. Ovo nije dovoljan dokaz da bi se izjavilo da su Simpsonovi predvideli majmunske boginje.

Foto: Printscreen /venezuela.detailzero.com

Šta vi mislite? Još jedna slučajnost ili neko kreira događaje po seriji? 🤔😂 S obzirom da ovo nisu predvideli, niti neko može da kreira događaje po seriji, redakcija Red portala se izvinjava čitaocima na ovoj lažnoj vesti.

Autor: redportal.rs