Viki se nalazi u privatnoj bolnici

Bivša učesnica rijalitija Zadruga Viktorija Mitrović pre nekoliko dana doživela je ozbiljnu saobraćajnu nesreću zbog koje je jedan dan provela u komi. Njena najbolja prijateljica Ana Marija Pavlović uključila se u emisiju Pitam za druga na RED TV-u i otkrila kako se Viktorija trenutno oseća. 👇

Ana Marija je u emisiji objasnila da se nesreća dogodila dok se Viktorija vraćala sa dečkom iz grada, pri čemu je bivša zadrugarka upravljala automobilom. Nesreća je imala teške posledice po Viktoriju, koja je zadobila ozbiljne povrede lica, a bolovi u leđima i nogama sprečavaju je da stoji i hoda. 😢

Foto: Printscreen YouTube / RED TV

- Čula sam se danas, izašla je iz kome, bolje je, samo ne može da priča, sva je ukočena, noge je bole - rekla je Ana Marija i otkrila da se sudar desio nakon što se Viki sa dečkom vraćala iz grada.

- Kada si se čula sa njom, da li ima neke povrede? 😏

- Ima, lice joj nije okej, noge ne može da pomeri, ne može da hoda, jedva priča - rekla je njena najbolja drugarica i dodala da se Viktorija trenutno nalazi u privatnoj bolnici.

Foto: Printscreen YouTube/Pink.rs

- Najviše je bole leđa, ne može da stoji - rekla je Ana Marija i otkrila da će Viktoriji biti potrebno oko 10 do 15 dana da se malo oporavi.

Pored toga, Ana Marija je otkrila da se čula samo sa Viktorijinom bakom i da nije upućena da li Viktorijina ćerka zna za povrede koje je njena majka zadobila. 

Detaljnije u videu ispod 👇

IZVOR: YT / RED TV

Autor: K.Đ.