Anja Todorović detaljno analizirala Mionine postupke i smatra da se POKAJALA 🤷🏼‍♀️

Gosti emisije Pitam za druga nikad ne mogu da razočaraju svojim komentarima o aktuelnim dešavanjima u Beloj kući. Tako je bilo i ovog puta kada je voditelj Jovan Ilić ugostio bivšu učesnicu Zadruge Anju Todorović.

U centru pažnje se našla aktuelna učesnica Miona Jovanović zbog njenog kontraverznog odnosa sa aktuelnim dečkom Nenadom Aleksićem Ša, kao i zbog osećanja koja gaji prema bivšem dečku Stanislavu Krofaku, čiji je ulazak u Elitu dodatno zakomplikovao stvari.

Voditelj je pitao da li misli da neko može da se suzrži, kada mu je stalo, samo zbog kamera.

Ja nisam želela da imam odnose kada sam bila u rijalitiju, a bila sam u vezi, ali ipak kada je reč o tome da poljubim i zagrlim momka, nisam razmišljala da se suzdrim. Mislim da će Ša pući.

Razgovor su potom fokusirali na Mionu i razlog njenog ulaska u rijaliti. Naime, nejasno je zbog čega je ona ušla u Elitu, ako je Stanislav bogat i želeo je da joj pomogne oko karijere.

Ona se preračunala, matematika joj je loša, a sada se kaje. Tada joj je karijera bila u glavI. Ona je tada mislila da će sve teći po planu, ali se to ipak nije desilo.

Anja je potom otkrila šta misli o tome da li Stanislav i dalje gaji emocije prema Mioni.

Možda bude želeo da se osveti kako bi Ša patio, ali da ima neke emocije prema Mioni... Maja najbolje izgleda od svih devojaka u rijalitiju, ona mu je zapala za oko. Ne mislim da ima nameru da se pomiri sa Mionom.

Detaljnije ⏬:

Izvor: Youtube/@zadruga_official

Autor: pink.rs/redportal.rs