Broje sitno do porođaja 😁

Nekadašnji rijaliti učesnik Filip Car nedavno je kroz intervju za emisiju Pitam za druga otkrio detalje odnosa sa Aleksandrom Nikolić sa kojom čeka ćerku. Aleks je uveliko ušla u 9. mesec, te se uskoro očekuje i porođaj! 🤰

Filip je u pomenutom intervjuu otkrio da je sa Aleksandrom u nikad boljim odnosima, da se čuju svakoga dana, te da planira da sa njom živi u Hrvatskoj nakon njenog porođaja, o čemu više možete saznati iz teksta ispod 👇:

Izbor blizak bivšim zadrugarima nedavno je otkrio da Filip navodno planira ponovo da veri Aleksandru nakon što se ona porodi! Podsećamo, Aleks i Car verili su se još tokom trajanja Zadruge 6, ali su raskinuli veridbu nakon što je Aleks ostala u drugom stanju.

Foto: Printscreen Pink.rs /E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ, PINK.RS/ JELENA SIMONOVIĆ

- Aleksandra i Filip su na korak do pomirenja. Iako je jako povređena zbog njegovog ponašanja prema njoj, Aleks stvarno vidi da se Filip promenio, čuju se svaki dan i upućen je u sve vezano za njihovu ćerkicu - rekao je izvor na početku razgovora, kako piše Kurir, prenosi Pink.rs i dodao:

- Filipu je mnogo žao što Aleksandra nije kod njega u Hrvatskoj. Želeo je da se ona tamo porodi i da žive kao porodica na okupu. Sada je spreman na sve kako bi ispravio odnos sa njom i bio prisutan u životu njihove ćerke. On će najpre doći u Beograd kada se Aleks bude porodila i planira da ostane neko vreme uz nju kako bi joj pružio svu pomoć i podršku oko bebe. Takođe, namera mu je da je ponovo zaprosi nakon što ona izađe iz porodilišta - rekao je sagovornik, i otkrio detalje.

- Pripremiće joj romantično iznenađenje, a ukoliko sve bude po planu i Aleksandra pristane da se uda za njega, on namerava da oni i njihova beba žive zajedno. Najviše bi voleo da to bude kod njega, u Hrvatskoj. Sa svadbom ne žuri, najbitnije mu je da beba bude zdrava, pa će se verovatno venčati kada bude i krštenje deteta naredne godine - zaključio je izvor.

Autor: Redportal.rs / K.Đ.