Gost u emisiji Pitam za druga iskreno o Zerini

Veceras su u emisiji Pitam za druga Panda i Kendi ugostili bivšu učesnicu Zadruge Eleonoru Noru Miljković i poznatog koreografa i personalnog trenera Vladimira Todorovića, koji je ostao upamćen po turbulentnoj vezi sa Zerinom Hećo.

Lepa Makedonka pohvalila se odmah na početku da ima simpatiju, a na pitanje šta očekuje od muškarca odgovorila je:

- Mora da bude veran, da mi pruža pažnju i da me sluša.

Foto: printscreen Red TV

Gledaoci su imali različita pitanja, a najviše ih je zanimao odnos Vladimira sa učesnicom rijalitija Zadruga Zerinom Hećo. On je naveo da se sa Zerinom nije imao nikakav kontakt:

- Nisam se zanimao da komentarišem naše odnose. Kada sam izašao iz Zadruge, ja sam se povukao. To inače radim, kada se razočaram ja nestanem.

Zatim je iznenadio sve kada je izjavio da je Zerina zbog njega obrijala glavu:

- Mi smo se posvađali jedno veče i sutradan je ona obrijala glavu. Samo Zerinino pojavljivanje obrijane glave mene je uzrujalo. Imala je ona svojih briga i problema i sve je to uticalo na nju. Tamo su emocije pojačane 300 posto.

Naime, oni su se sasvim slučajno sreli početkom ove godine i sada su u dobrom odnosu, ali se ne čuju:

- Sreli smo se sasvim slučajno ove godine na proleće. Ja sam išao na svoj posao, a ona je sedela na klupici na Dorćolu. Tu smo se zagrlili. Sedeli smo 40 minuta na toj klupici, ispričali se i isplakali. Zatim smo se razišli i to je to... Posle se nismo čuli.

Autor: redportal.rs

#pitam za druga