Njih dvoje su se opet našli u emotivnoj situaciji

Dalila Dragojević i Filip Car, nekadašnji partneri, odigrali su večeras kod Amidžića igricu Lunja i Maza, koju Filip nije smeo da odigra prošli put, kada je bio u vezi sa Majom Marinković.

Car je ovog puta bio hrabar, te je seo tik do Dalile, a onda su zajedno počeli da jedu dugačku gumenu bombonu, nalik špageti, sve do jednog centimetra koji ih je delio od poljupca.

Svi pogledi su bili u njih, a kako su se sve više približavali jedno drugom, zatvorili su oči i približavali usne, kao da je reč o prvom poljupcu. Kamere su zabeležile do koje granice su otišli, međutim Filip je na kraju priznao da je došlo do poljupca.

- U utorak je pokušao da me poljubi. Tada je najviše želeo, kada me je zagrlio, da se desi poljubac, još mi je i neke reči šaputao, ali neću to da iznosim... - pričala je Dalila, posle koje se oglasio Car.

Govorio je i Filip:

- Ona je to za crnim stolom na takav način prezentovala... Taj momentar sa njom mi je bio toliko simpatičan, zanimljiv, smešan... Tada, to jutro, to je Dalila! Dalila nije ono kad se k*rči, ono je Dalila kada je sa mnom, u toj fazi nekoj - rekao je Car.

IZVOR: YT / ZadrugaOfficial

Autor: Pink.rs

#Filip Car

#ZADRUGA

#dalila dragojević