Dupli aršini opet u UEFA, licemerju nema kraja

Fudbalska reprezentacija Srbije prvu utakmicu na Evropskom prvenstvi u Nemačkoj igra protiv Engleske (21.00, RTS 1 , Arena Premium 1), a na meču će isključivo biti dozvoljeno unošenje zvaničnih zastava Republike Srbije i Fudbalskog saveza Srbije.

Fudbalski savez Srbije je nekoliko sati pre utakmice obavestili navijače da drugi baneri, zastave i transparenti neće moći da se unesu na stadion. To znači da je zastava “Kosovo je Srbija” zabranjena.

Sramno! Opet dvostruki aršini, jer su na utakmici između Italije i Albanije na tribinama viđene brojne zastave "Velike Albanije" i samozvane vojske "UČK".

- Fudbalski savez Srbije obaveštava sve naše navijače da će na večerašnjoj utakmici između Srbije i Engleske u Gelzenkirhenu isključivo biti dozvoljeno unošenje zvaničnih zastava Republike Srbije i Fudbalskog saveza Srbije. Drugi baneri, zastave ili transperenti neće moći da se unesu na stadion. Sve ostale informacije za naše navijače možete pronaći na sajtu FS Srbije (fss.rs). Jedan tim - srcem svim! Za Srbiju! - poručili su iz Fudbalskog saveza Srbije  

View this post on Instagram

A post shared by Football Association of Serbia (@fudbalskisavezsrbije)

IZVOR: IG / FSS

Autor: redportal.rs