Veliko TV suočavanje Dalile i Dejana Dragojevića prošle noći u emisiji Amidži šou na Pinku pratila je čitava Srbija, a rekordi gledanosti ponovo su oboreni.

Dalila i Dejan su posle kraha braka u Zadruzi pred milionima gledalaca Pinka otvorili dušu i izneli sve bračne probleme u javnost, a očekivano - bilo je suza, smeha, ali i brutalnih verbalnih obračuna dveju zaraćenih strana.

Bivši supružnici provocirali su jedno drugo sve vreme tokom žive emisije, što su bez daha pratili milioni gledalaca koji su se sigurno pitali šta se dešavalo za vreme reklama?! Pink.rs vam donosi ekskluzivne snimke iza kulisa sinoćnjeg izdanja emisije Amidži šou!

Dalila i Dejan su do studija iz kog se emituje emisija Ognjena Amidžića došli u strogoj pratnji članova obezbeđenja i članova produkcije, a komunikaciju su imali samo sa domaćinom emisije. Očekivano, u studio nisu ušli ruku pod ruku, već je prvi ušao Dejan, dok je za njim koračala Dalila.

Pred sam početak emisije popravili su šminku i sa voditeljem kratko prošli kroz igrice u sklopu emisije, a već prve reklame iskoristili su za samo jednu u nizu svađa, koje gledaoci nisu mogli da vide u programu uživo. Naime, Dalila je ubeđivala Dejana da je i dalje voli, te da to ne treba da krije, već otvoreno prizna.

Pogledajte u nastavku kako je izgledao njihov razgovor.

IZVOR: YT / ZadrugaOfficial

Autor: Pink.rs

#Dejan Dragojević

#ZADRUGA

#dalila dragojević