Povod za ovaj konkurs je 25. godišnjica Epizode I: Fantomska pretnja, kao i predstojeći Dan Star Wars-a

Finansijski savetodavni sajt traži nekoga ko nikada nije gledao nijedan film iz serijala Star Wars da pogleda sve filmove Skajvoker sage i pritom zaradi 1.000 dolara.

FinanceBuzz je objavio da slavi predstojeći Dan Star Wars-a, poznat kao May the Fourth, tako što će nekome platiti 1.000 dolara da pogleda svih devet filmova Skajvoker sage.

- Tražimo nekoga ko je potpuno nov u franšizi, nekoga ko prvi put dolazi u dodir sa Silom, pravog mladog džedaja; da oceni i analizira sagu iz perspektive spoljnog posmatrača. Koristićemo analizu našeg Wookiee Rookie (početnika) za predstojeću priču o franšizi - navodi se u oglasu.

Sajt navodi da će izabrani kandidat gledati svaku epizodu po redosledu izlaska.

- Počećete hronološkim redom (po datumu izlaska), krećući od Epizode IV: Nova nada sve do Epizode IX: Uspon Skajvokera. A ako se pitate zašto nismo počeli sa Epizodom I, verovatno ste prava osoba za ovaj posao - navodi FinanceBuzz.

- Platićemo našem početniku 1.000 dolara, plus 100 dolara za pokrivanje troškova strimovanja (ili bioskopskih karata), grickalica i svega ostalog što vam je potrebno za ovu epsku avanturu kroz galaksiju, uključujući i svetlosni mač - navodi se u oglasu.

Povod za ovaj konkurs je i 25. godišnjica Epizode I: Fantomska pretnja, i saga će biti ponovo oživeti u velikim gradovima ovog maja. Želimo da doživimo svaki trenutak kroz sveže oči Padawana, od početne herojske avanture na Tatooine-u do Rejine potrage za samospoznajom.

Prijave se prihvataju na sajtu do kraja dana 4. maja.

Autor: Redportal.rs