Razbesnela porodicu njegove žrtve 👆🏼

Ranije ovog meseca, Arijana Grande se pojavila u podkastu Pena Bedžlija, gde je otkrila da je bila „zaluđena serijskim ubicama“ tokom svoje mladosti. Dok se prisećala sesije pitanja i odgovora sa nekim od svojih mladih obožavalaca, setila se jedne mlade devojke koja ju je pitala sa kojom bi živom ili mrtvom osobom volela da večera. 🤔

Rekla sam: „Oh, tako si sladak. Mama i tata, da li je u redu ako dam pravi odgovor?’ A oni su rekli „Naravno, koji je odgovor?“, a ja sam rekla: „Mislim, Džefri Damer je prilično fascinantan. Mislim da bih volela da sam ga upoznala. Znate, možda da je još neko prisutan. Imam toliko pitanja!

Ova njena izjava je razbesnela porodice žrtava, naročito majku tridestjednogodišnjeg Tonija koji je bio gluvonem, a koji je postao jedna od Damerovih 17 žrtava. 💔

Ona je rekla da je pevačicina izjava bolesna, te da je ona potpuno luda.

Smatram da nije ni zanimljivo ni zabavno reći da biste hteli da večerate sa njim. Naročito to ne treba da govorite mladim ljudima.

Njena sestra je dodala da se ubica koji je pretučen na smrt 1994. samo još više idealizuje i da bi pevačica trebalo da se izvini porodicama žrtava.

Autor: redportal.rs