Nesportski se poneo prema tragičaru meča 👆🏼

Portugal je eliminisan u četvrtfinalu Evropskog prvenstva u Nemačkoj pošto je nakon uzbudljive penal-serije u Hamburgu Francuska bila bolja. Nije bilo golova u 120 minuta, da bi potom jedini Žoao Feliks promašio sa "kreča" (pogodio je stativu) tako da je time okončao reprezentacijske karijere nekih svojih saigrača, pre svih Pepea (41) i Kristijana Ronalda (39).

Pepe je jedan od najboljih igrača turnira, pošto je i u petoj deceniji igrao kao u najboljim danima. Kristijano Ronaldo je turnir završio bez datog gola (promašio je i penal protiv Slovenije), međutim nije samo zbog toga navukao gnev navijača. Nakon poraza od Francuske nije se poneo kao pravi kapiten.

Svi igrači Portugala su posle pobedničkog penala Tea Ernandeza počeli da trče ka tragičaru Žoau Feliksu, sem Ronalda. Gardijan prenosi da su videli kako prvi to čini Nuno Mendeš, pa za njim Paljinja, Semedo, a onda i Pepe, koji je takođe bio uplakan i koga je tešio Kristijano Ronaldo. Ali, kada je video da je Feliksu mnogo gore nego njemu, odlučio je da teši svog saigrača, ostavljajući svoje emocije po strani.

U objašnjenju čudne situacije nakon poraza navodi se:

Samo jedan igrač nije trčao kod Feliksa. Umesto toga, krenuo je u drugom pravcu, posle čega je počela da ga prati kamera. Taj čovek je Kristijano Ronaldo.

Iako važi za jednog od njaboljih igrača svih vremena, Ronaldo je ovim potezom još jednom pokazao koliki je egocentrik. On je za nacionalni tim odigrao čak 210 utakmica i na njima je postigao rekordnih 130 golova. Takođe, učestvovao je u osvajanju Evropskog prvenstva 2016.

Autor: mondo.rs