Stanija i Asmin i dalje VERENI 💍

Bivši partner učesnice Elite 7, Aneli Ahmić, Asmin Durdžić trenutno gostuje u emisiji Pitam za druga na RED TV-u, gde zajedno sa voditeljkom Anastasijom Buđić prolazi kroz sve teme iz medija koje su u vezi sa njim, rijalitijem i njegovom devojkom, starletom Stanijom Dobrojević. 📺👇

Na samom početku razgovora, Durdžić je potvrdio da je i dalje veren sa Stanijom, ali nije želeo otkrivati detalje o planovima za svadbu, napominjući da mu je Stanija to zabranila. 😅

- Imam zabranu od Stanije da komentarisem naš privatni život - kratko je rekao Asmin. 🤫

Foto: Printscreen Pink.rs

U nastavku emisije, Asmin je komentarisao abortus svoje bivše partnerke Aneli, ističući da nikada nije podržavao ovakav prekid trudnoće. On je rekao kako je mislio da je Janjuš zaista zavoleo Aneli, te je zbog toga izjavio kako bi voleo da Aneli rodi dete Janjušu.

- Oni se igraju sa tim pravljenjem beba, kao da idu kod zubara da vade zub, zato sam rekao da bih voleo da rodi bebu, možda bi tad bila i normalnija, ja sam stvarno mislio da nju Janjus voli, tako mi je to sve delovalo, ali ona je iskoristila Janjusa za njen opstanak u rijalitiju... Što se tiče tog prekida trudnoce, to je Sita kriva - rekao je Asmin.

- Zašto? - pitala je voditeljka.

- Jer je ušla u Elitu i rekla da je Janjuš klošar, da je vređa, i dala joj znak da treba da prekine trudnoću, ali joj je rekla nemoj to da radiš tu, nego kad izađeš napolje, a pre toga su za javnost one to podržavale, tako da, Sita je mozak rijalitija u vezi sa Aneli - ispričao je Asmin i dodao da je Sita Aneli navodno kroz neke šifre rekla da abortira.

Foto: Printscreen YouTube / Zadruga

Durdžić je ponovo naglasio da su Aneli i njena porodica, uključujući majku i sestru Situ, imale jaku želju da postanu poznate. On je naveo da su se ranije pojavljivale u raznim emisijama i da su u Staniji videle idealnu žrtvu za postizanje te slave, iako je Aneli bila svesna njegovih prethodnih veza, pre nego što je započeo vezu sa starletom Stanijom Dobrojević.

- Bio sam sa Almom pre Stanije, želele su da postanu poznate - rekao je Asmin komentarišući Anelinu porodicu.

Asmin je ponovio da nikada nije planirao da provede ceo život sa Aneli i da je ona to znala, te da su održavali prijateljski odnos isključivo zbog ćerke Nore.

Autor: K.Đ.