Kraj jedne ere Crvene zvezde

Crvena zvezda godinama je tavorila između želje za novim vrhunskim rezultatima i slavne istorije koja je dugo bila veliko breme novih generacija. Navijači Zvezde preživeli su dugogodišnju vladavinu najvećeg rivala i dočekali novu evropsku eru svog voljenog kluba.

Nova era počela je dolaskom Vladana Milojevića na klupu, a igrača poput Rodića, Gobeljića, Vujadina Savića i Milana Borjana na travnatom tepihu. Borjan je veoma brzo osvojio srca navijača, a potom godinama bio poslednji i nepremostivi bedem mnogim protivnicima.

Danas je objavljeno da Borjan napušta redove Crvene zvezde čime se završava jedna era najtrofejnijeg srpskog kluba. Na Instagramu Zvezda je objavila emotivan video o odlasku kapitena:

View this post on Instagram

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

IZVOR: IG / crvenazvezdafk

U poruci kluba između ostalog stoji:

Nakon godina borbe, herojskih odbrana i veličanstvenih pobeda, došlo je vreme da se rastanemo. Milane, hvala ti za sve trenutke kada si nas podizao i vodio ka vrhu, za svaki trenutak kada si nam dao nadu i veru u pobedu. Gde god da te život odvede, uvek ćeš biti deo našeg tima, deo naše porodice.

Autor: redportal.rs