Napadač Zvezde u seriji golova

Šerif Endiaje predstavljen je na dolasku u Zvezdu kao napadač koji će rešetati mreže protivničkih ekipa. Početak nije bio za pohvalu jer je protiv Čukaričkog promašio prazan gol, tačnije promašio je loptu u trenutku kada je gol bio prazan. Kasnije je imao problema sa realizacijom, a sve je kulminiralo u Bernu kada je promašio 2 veoma izgledne šanse.

Navijači su izgubili strpljenje, ali sada deluje da se sve menja. Dolaskom Vladana Milojevića kao da se kod Endiajea nešto promenilo, kao da je dobio na samopouzdanju. Milojević je upravo o tome govorio u jednoj od svojih izjava na pripremama.

Sada je o tome govorio i napadač crveno-belih:

Pomaže mi i to što kao tim delujemo čvrsto i kompaktno na terenu, ali najviše mi znači to što sam počeo da pogađam. Šanse koje sam jesenas propuštao, sada pretvaram u golove i mnogo je lakše da se igra kad je to slučaj. Trebalo mi je samo malo vremena da se adaptiram u potpunosti, a moram da ponovim da je veliku ulogu u tome imao trener Milojević. Posle ovih zimskih priprema se osećam spremnije nego ikad. Zaista sam gladan golova. Osećam se mnogo bolje, zaista sam pun samopouzdanja. Prija mi rad sa trenerom Vladanom Milojevićem i mislim da moje najbolje partije tek dolaze.

Endiaje je izjavio da o derbiju još uvek ne razmišlja:

O večitom derbiju još uvek ne razmišljamo, jer je naša filozofija da uvek idemo korak po korak. Nadam se da će mnogo naših navijača doći u Bačku Topolu i podrškom nam pomoći da ostvarimo dobar rezultat i odigramo kvalitetnu utakmicu.

Autor: redportal.rs