Kotor je uvek važio za fino letovalište, ali ove godine zaista treba da prištedite, kako biste mogli da se opustite u ovom letovalištu. U prilog tome govori činjenica da za ručak treba da iskeširate čitavih 50 evra, koliko i za jedan dan na domaćem kupalištu. ⏬
Evo KOLIKO KOŠTA jedan dan na Adi Ciganliji 🌊💸👇
Predjela i salate 🥗
Samo za predjelo treba da pripremite 18,50 evra, dakle oko 2000 dinara. To podrazumeva 300 grama selekcije domaćih proizvoda (pršut, sir, kajmak, masline).
Salata od hobotnice, sa crvenim lukom, miksom zelenih salata i čeri paradajzom košta 19.70 evra. Količina koju ćete dobiti za ovu cenu je negde oko 250 grama. Salata sa piletinom i miksom zelenih salata, kao i dresingom od citrusa, je nešto jeftinija i iznosi 14.80 evra.
Testenina i rižoto 🍝
Tanjir od 350 grama taljatela sa spanaćem i kozjim sirom košta 17.20 evra. Znači, u pitanju je jelo bez mesa. S druge strane, rižoto sa morskim plodovima i paradajzom je za manje od 2 evra skuplji (18.80 evra).
Glavno jelo 🍤
Za selekciju ribljih specijaliteta za dvoje treba da izdvojite 49.50 evra. Tuna stejk je 28.70 evra, a 350 grama fileta brancina sa paradjzom, maslinovim uljem i kaprom košta 27.70 evra. Lignje na žaru sa blitvom i krompirom su nešto jeftinija opcija i staju 22.70 evra. Ako ste ipak više ljubitelj roštilja, pileći file na rukoli i krompiru (350 grama) platićete 19.80 evra.
Sendviči 🥪
Za jedan najobičniji sendvič treba da izvojite čak 13 evra, kao da je od suvog zlata.
Desert 🍨
Činija svežeg voća (300 grama) košta 5.50 evra, isto kao i tri kugle sladoleda u restoranu.
Šta vam je darovala vaša natalna Venera? 🌠👑
Autor: mondo.rs