Lord Ajvar Mauntbaten je ranije bio u centru pažnje kada je postao prvi član šire kraljevske porodice koji je imao istopolno venčanje

Lord Ajvar Mauntbaten, iz proširenog članstva britanske kraljevske porodice, postaće rijaliti zvezda pridružujući se trećoj sezoni serije The Traitors, javlja časopis People.

U sredu, 5. juna, objavljena je nova postava, koja uključuje lorda Ajvar a, kao i 20 drugih učesnika.

Serija, koju vodi voditelj Alan Kaming, prati grupu učesnika koji se takmiče u igri sličnoj mafiji dok rade zajedno kako bi eliminisali druge učesnike u nadi da će osvojiti glavnu nagradu.

Iako Ajvar nije toliko prisutan u javnosti kao njegov rođak kralj Čarls, prethodno je bio u centru pažnje kada je 2018. godine postao prvi član šire kraljevske porodice koji je imao istopolno vjenčanje.

Rođen u martu 1963. godine, Ajvar je sin Dejvida Mauntbatena, trećeg markiza od Milford Hejvena, i Dženet Mercedes Brajs. Preko očeve strane, kraljica Viktorija je njegova prapraprabaka.

Takođe preko oca, on je drugi rođak kralja Čarlsa i prvi rođak po prvoj liniji preminulog oca monarha, princa Filipa.

Pohađao je istu školu kao princ Filip i kralj Čarls.

Ajvar je pohađao školu Gordonstoun u Škotskoj pre nego što je diplomirao na koledžu Midlberi u Vermontu. Princ Filip i kralj Čarls su obojica pohađali Gordonstoun tokom svoje mladosti.

Autor: redportal.rs