Govorila o nasledstvu o kojem priča Aneli 🧐

Prvi put nakon što je Aneli Ahmić saznala da je u drugom stanju oglasila se njena sestra Sita za RED TV! 📺 Naime, voditelj i novinar Jovan Ilić otputovao je u Sarajevo kako bi razgovarao sa Sitom koja je otkrila kako ona vidi odnos Janjuša i Aneli. 👇

- U redu, kad je već trudna, odmah sam se izjasnila i rekla da dete treba da se rodi! Dete je poklon, ali kao što sam rekla, što se tiče njihovog odnosa, to je katastrofa i ja smatram da se tu nikad ništa neće promeniti, može biti samo gore napolju - rekla je Sita i dodala da im nikada neće praviti probleme, te da će biti onako kako oni budu želeli. ☝

Foto: Printscreen YouTube / RED TV

- Je l' misliš da ljudi mogu da se promene i misliš li da on sve može da postigne? - pitao je Joca aludirajući na Janjuševe izjave u kojima navodi da je sposoban da za svoju porodicu obezbedi sve što je potrebno.

- Oni pričaju gluposti, to on ne može postići, on ako za ovih 6 sezona, koliko je bio unutra, nije ništa napravio, sigurno neće ni od ove jedne i biznisa napolju, o kom se priča... Zato postoji mogućnost jedino da Aneli nešto kupi - rekla je Sita i dotakla se nasledstva o kojem Aneli priča u Beloj kući, ističući da ništa nije onako kako Aneli misli.

- Oni kad izađu to će biti još veća katastrofa nego što je unutra, i ako ostanu zajedno posle njenog izlaska, vrlo brzo će se vratiti kući - zaključila je Sita.

Detaljnije u videu ispod 👇

IZVOR: YT / RED TV

Autor: K.Đ.