Jubilej obeležen kraljevskom zabavom 🎂

Bubbles, ljubimac Majkla Džekosna proslavio je svoj jubilarni 40. rođendan. Za njega je upriličena zabava dostojna ljubimčeta pokojnog kralja popa. Direktorka Centra za velike majmune u kome šimpanza živi od 2005. godine objasnila je kakvu je tortu slavljenik dobio:

Dobio je tortu koja je zdrava za majmune. Stvrdnuli smo je pasiranim bananama i dodali malo plave boje za hranu… i onda smo njegovo ime napisali borovnicama.

Tema su, shodno njegovom imenu bili baloni. Imali smo kade napunjene balonima, dok su papiri od balona bili posvuda, dok je slavljenik bio vrlo entuzijastičan:

Samo je gledao ko je sve stigao i očekivao ko će se još pojaviti.

Fan klub pod nazivom We are the world je poslao poklon u vidu ćebeta sa njegovim fotografijama. 💗

Majkl Džekson je šimpanzu kupio kada je bio mladunče još 1983. godine. Razmaženi primat živeo je na ranču Neverland i spavao u krevetiću u Džeksonovoj spavaćoj sobi. Otprilike 1989. godine, postao je prevelik - i stoga neprikladan kao kućni ljubimac, pa je preseljen na ranč u Kaliforniji čiji je vlasnik bio trener Bob Dun.

Osoblje utočišta u kome se ljubimac nalazi redovno njemu i njegovim prijateljima majmunima pušta videe Majkla Džeksona. 🤩

Kada je Džeksonova sestra, LaToja, došla u centar da snimi dokumentarni film iz 2010. Michael Jackson and Bubbles, Bubbles je znao da je ona član njegove poznate porodice.

Očigledno je da je se setio. Nije mogao da prestane da je posmatra. Ona je veoma slična Majklu i ima glas sličan njegovom.

U Centru za velike majmune nalazi se 27 orangutana i 43 šimpanze, od kojih je najstariji star oko 64 godine. Šimpanze u divljini imaju prosečan životni vek od 40 godina, ali neke žive i do 60 godina. 😎

Pogldeajte i poznati muzički video u kome je Bubbles bio zvezda zajedno sa njegovim vlasnikom ⏬

Youtube/@michaeljacksonVEVO

Autor: redportal.rs