Predlagao i ORGIJE, kako navodi Taki

Učesnici Elite 7 Maja Marinković i Stanislav Krofak nedavno su okončali svoju vezu nakon niza nesuglasica. 💔 Jedan od razloga za raskid bila je Majina konstantna želja za seksom, što je dovelo do ozbiljne rasprave između njih dvoje. 🔞 Ova situacija privukla je pažnju javnosti, posebno kada se Majin otac Taki Marinković, uključio u sukob. 👇

Taki je u početku izražavao svoju podršku Stanislavu i Maji, ali nakon što je Krofak izvređao njegovu kćerku, Taki je promenio stav. ☝ U oglašavanju za Pink.rs, Taki je optužio Stanislava za navodno nasilje nad svojom bivšom suprugom, tvrdeći da joj je navodno polomio rebra.

Takođe je optužio Stanislava da je, prema njegovim tvrdnjama, jednoj devojci predlagao neprimerene aktivnosti poput orgija.

- On je jedan psihopata, tukao je ženu i lomio joj rebra! Starletan, mutava plovka! Nepismeni seljak, koji ne zna da čita, a glumi biznismena... Predlaže ženi, devojci da idu u svingeraj na orgijanje... Jedan običan manijak, nasilnik, prevarant, bolesnik - rekao je Taki za Pink.rs.

Foto: Printscreen YouTube / RED TV

Autor: Redportal.rs / K.Đ.