Žena ga je napustila neposredno nakon rođenja devojčice 😐

Sud u Nemačkoj osudio je u sredu 30-godišnjeg muškarca na 13 godina zatvora zbog pokušaja ubistva, jer je ubrizgao živu u stopalo svoje 1-godišnje ćerke. Njegova devojka osuđena je na 12 godina zatvora zbog učešća u zločinu.

Nemačka novinska agencija dpa izvestila je da je muškarac, iz malog grada Špringe kod Hanovera, želeo da se osveti majci deteta, koja ga je napustila neposredno nakon rođenja devojčice.

Prema optužnici, otac i njegova nova devojka znali su da otrov neće direktno dovesti do smrti i želeli su da nanesu posebno teške bolove devojčici.

Nakon ubrizgavanja, ćerka je dobila tešku infekciju u stopalu i osip po celom telu. Živa u njenom telu otkrivena je slučajno tokom treće operacije povezane s trovanjem, izvestila je dpa.

Kako je javila dpa, otac i njegova 34-godišnja devojka u početku su negirali optužbu pred sudom u Hanoveru, ali neposredno pre kraja suđenja par je priznao da su zajedno ubrizgali živu u levo stopalo i desni članak devojčice prošlog jula.

Nije jasno odakle su nabavili tečni živu.

Optuženi mogu uložiti žalbu na presudu. Imena optuženih i žrtve nisu objavljena, u skladu s nemačkom politikom privatnosti, prenosi Telegraf.

Autor: Telegraf.rs