Evo zbog čega je odbila ulogu 👇

Nekadašnja voditeljka Suzana Mančić nedavno je za medije otkrila da je odbila ulogu u čuvenom filmu Nacionalna klasa. 🎬Suzana je tada dobila ponudu da odigra dve scene sa Draganom Nikolićem, ali je smatrala da bi joj bilo neprijatno da svoju prvu glumačku ulogu započne u toaletu i u krevetu sa Nikolićem. 😏

Iako je prošlo vreme od te odluke, ona i danas žali zbog propuštene prilike za saradnju sa poznatim glumcem. 😏

- Zbog dve scene mi je bila frka da zaigram u tom filmu. Prva je u javnom toaletu, gde mi Gagi prilazi i zakazuje sastanak, a druga je u krevetu sa njim. U to vreme bila sam u vezi s jednim profesorom sa Akademije dramskih umetnosti koji mi je rekao: E pa fino! Ljudi ćete se sećati po tome što si glumačku karijeru počela u toaletu. To mi je poljuljalo samopouzdanje jer sam bila vrlo mlada, pa sam zato odbila ulogu u Nacionalnoj klasi - izjavila je Suzana.

- Samo nekoliko dana pre početka snimanja vratila sam scenario i rekla sam: Ja ovo ne mogu. I danas žalim za tim jer bi mi ta uloga mnogo pomogla u karijeri, ali šta je, tu je - dodala je Mančićeva ranije za domaće medije, kako prenosi 24sedam.rs.

Foto: Pink.rs/Tanjug

Autor: Redportal.rs / K.Đ.