Patnja i ozdravljenje donosi vrtlog emocija uz po 2 nove epizode svakog radnog dana u 15.50 👇

Treća sezona latinoameričke medicinske drame Patnja i ozdravljenje (Enfermeras) premijerno se prikazuje od 21.maja 2024, ekskluzivno na kanalu DIVA, uz po 2 epizode radnim danima u 15.50 časova.

Foto: NBCUniversal International /DIVA

U 3. sezoni serije Patnja i ozdravljenje uloge tumače: Diana Hoyos (Sniped: Ultimate Kill, Oye Bonita) kao Maria Clara, Sebastián Carvajal (Thousand Fangs, Dominique) kao Karlos, Viña Machado (Hangman’s Game, Lady, La Vendedora de Rosas), i Julián Trujillo (Anomolia, Déjà vu) kao Alvaro. U sporednim ulogama biće: Nina Caicedo (Wild District, Loving Pablo), Luciano d’Alessandro (Las Brujas, My Sweet Fat Valentina) i Ricardo Vélez (Saluda al Diablo de mi Parte, Yo soy Betty, la Fea).

Foto: NBCUniversal International /DIVA

Petoro studenata medicine Manuela, Nikolas, Hulio, Lina i Rejnaldo susreću se sa možda najpresudnijim momentom svoje karijere: stažiranjem. I to će učiniti pod vođstvom Marije Klare Gonzales, sada direktorke bolnice Santa Roza. Ovi mladi ljudi zajedno sa Karlosom, sada koordinatorom stažista, Sol Anži i Alvarom, omogućiće da se predstavi potpuno nova godina u bolnici. Drugi ključni edukatori će takođe biti tu: ginekolog Fabio Moskera, koji će se vratiti u bolnicu, zbog čega će patiti Sol Endži, sada udata i sa decom; neurohirurg i naučni direktor Bernard Mekenzi; pedijatar Raul Kastiljo; urolog Fernando Latore; lekar opšte medicine Rosio Arboleda, novi koordinator za hitne slučajeve; i Glorija, koja je u Santa Rozi rastrzana između podrške Mariji Klari ili Feliksu, njenom vereniku. Usred ambicija, nelojalne konkurencije i bure emocija, Marija Klara i Karlos će pokušati da ostanu zajedno.

Foto: NBCUniversal International /DIVA

Treću sezonu serije Patnja i ozdravljenje producira televizijska kuća RCN Televisión.

Treća sezona serije Patnja i ozdravljenje premijerno se prikazuje od 21. maja 2024. u 15.50 časova samo na kanalu DIVA, uz po 2 nove epizode svakog radnog dana.

Autor: redportal.rs