Emitovanje radnim danima od 15.50 časova 📺

Druga sezona latinoameričke medicinske drame Patnja i ozdravljenje (Enfermeras) ekskluzivno se prikazuje tokom aprila na kanalu DIVA, sa po 2 nove epizode radnim danima od 15.50 časova.📺 Reditelji su: Víctor Cantillo i Luis Sierra, a u 2. sezoni serije Patnja i ozdravljenje igraju Andres Suarez (The Belko Experiment, When Heroes Fly) kao Agustin Garnika, direktor na zameni u univerzitetskoj bolnici Santa Rosa, Carlos Baez (La nieta elegida, Ana de Nadie) kao Andres Garnika, Agustínov sin tinejdžer. Takođe igraju Paula Barreto (Si Senos No Hay Paraíso) i Lina Cardona (Disidentes). Ana Maria Perez je izvršni producent.

Foto: NBCUniversal / DIVA

U ovoj sezoni Maria Klara i Karlos počinju da žive zajedno dok se pripremaju za venčanje, ali zajednički život nije lak i ima puno prepreka koje prete da ih razdvoje. Agustin Garnika, novi direktor u bolnici, postaje centar sukoba. Dolazak Viktorije, njegove bivše žene koja je nov finansijski menadžer bolnice, doprinosi dodatnoj tenziji. Maria Klara i Viktorija su na suprotnim stranama: Maria Klara podržava Garniku i brani ideju da bolnica treba da ima društvenu odgovornost iznad poslovne dobiti. Preterani obim posla prekida vezu Marije Klare i Karlosa. Venčanje je pod znakom pitanja. Karlos je pod optužbom za loše lečenje u slučaju pacijenta koji je preminuo. Taj događaj će prepuniti čašu, par prekida svoju vezu i brak, upravo kada je rođena Kandelarija, Karlosova i Helelnina ćerka. Sol i Alvaro se bore da održe ravnotežu između posla i privatnog života, pod novim finansijskim pravilima koje je u bolnici nametnula Viktorija.

Foto: NBCUniversal / DIVA

Drugu sezonu serije Patnja i ozdravljenje realizovala je produkcija RCN Televisión.

Patnja i ozdravljenje (Enfermeras) emituje se u aprilu radnim danima od 15.50 časova samo na kanalu DIVA, uz po 2 epizode.

Autor: redportal.rs