Glumica skupila hrabrost i prijavila nasilnika!

Tvrdnja poznate glumice Milene Radulović da ju je, dok je još bila maloletna, silovao čuveni nastavnik glume Miroslav Mika Aleksić, zapalila je u subotu uveče društvene mreže. Izjavila je da se to dogodilo više puta.

- Šest godina sam bila u školi Mike Aleksića kada me je silovao. Imala sam 17 godina. To se nije dogodilo jednom. Ponavljalo se - rekla je ona u razgovoru za Blic.

Pored nje, još nekoliko devojaka je sledeći Milenin primer uradilo isto.

- Posle teške unutrašnje borbe, neke hrabre devojke i ja rešile smo da stanemo na put mračnom krugu zlostavljanja. Nećemo odustati - napisala je Milena Radulović na Instagramu.

View this post on Instagram

A post shared by Miléna Radulovic (@mileena_radulovic)

IZVOR: IG / mileena_radulovic

Objasnila je i kako je došlo do toga:

- Povezao me je kolima i silovao me je u autu. Nisam mislila da nikad to može da se desi meni, posebno ne od strane čoveka kojem sam verovala. On je za mene bio autoritet u poslu u kojem sam se bavila. Zato što je stariji od mene i na višoj poziciji ponašao se kao da ima pravo nad mojim telom – prisećala se glumica za Informer.

IZVOR: TW / @SuzanaTrninic

IZVOR: TW / @MiaBjelo

Aleksić je inače producent, glumac i filmski reditelj, a mnogobrojni naši glumci su pohađali njegovu školu. Neki od njih su: Nikola Kojo, Boris Milivojević, Nikola Đuričko, Mirjana Joković, Viktor Savić, Vuk Kostić, Nada Macanković, Anja Alač, Vaja Dujović, Marija Bergaman, Hana Selimović, Ivana Zarić, Bojana Stefanović i dr.

Pogledajte kakav je Aleksić bio učitelj kada ništa nije slutilo na to da poseduje i mračnu stranu:

IZVOR: YT / BK Emisije

Autor: redportal.rs

#Mika Aleksić

#Milena Radulović

#gluma

#hapšenje

#nastavnik

#silovanje