Robotizovan proces, ali tradicionalna receptura ☝🏻

Umesto da čvarke 8 sati mešaju ljudi, sada to rade 3 robota: Štef, Dragec i Božo 🤖🤖🤖. Fabrika čvaraka u Orosavlju nabavila je ova 3 "neobična radnika" koji neprestano mešaju svinjske bombonice bez pauze 🍬. A njihovim radom zadovoljni su kako vlasnici, tako i radnici te nezadovoljstva što posao dele sa robotima - nema, piše Ubrzanje.rs.

- Definitivno nam je od velike pomoći, ne moramo svih 8 sati da mešamo kao što smo pre. Imamo više vremena između - rekla je za RTL Natalija Siplošek, radnica u fabrici čvaraka.

- Bilo je teško mešati jer se najveći deo posla obavlja ručno. To je težina od 30 kilograma kada uronite kutlaču u kazan 😳 - dodala je.

Robotizovan proces, ali tradicionalna receptura

I pored robotizacije, recept je i dalje dobar, stari i tradicionalni ☝🏻. Za pripremu ovih čvaraka koristi se čvrsta slanina sa svinjskih leđa, uz mleko, luk i začine.

A evo kako sve to izgleda 👇🏻👇🏻👇🏻

IZVOR: FB / Gerić-Mg

Autor: ubrzanje.rs