Ovaj incident izazvao je veliku pažnju javnosti.

Dramatična policijska potera odigrala se danas oko 14 sati kada je mladić, vozeći automobil golf 4 sa registracijom SJ, bežao od policije kroz gusto naseljene ulice Novog Pazara. Incident je počeo kada je policija pokušala da zaustavi vozača koji, kako se ispostavilo, nije posedovao vozačku dozvolu, piše Sandžak danas.

Bežeći od policije, mladić D. A. (19), izazvao je sudare udarivši u dva parkirana vozila. Potera je vođena kroz više ulica, uključujući Generala Živkovića, Veljka Vlahovića, Sutjesku i Kej skopskih žrtava, sve dok policija nije uspela da ga zaustavi u prigradskom naselju Mur.

Tokom potere, D. A. je iz automobila izbacio nož, koji je policija naknadno pronašla. Na terenu su bile angažovane tri patrole i motocikl saobraćajne policije. Mladiću je određen pritvor u trajanju od 48 sati, a protiv njega su podnesene prijave zbog višestrukog prekršaja.

Ovaj incident izazvao je veliku pažnju javnosti i otvorio pitanja o sigurnosti u saobraćaju i mladih vozača na ulicama Novog Pazara.

Autor: Telegraf.rs