Moja poruka je da pomažem muškarcima, napisal je influenser

Influenser Mič Treći našao se pod budnim okom pratioca i ostalih korisnika društvenih mreža nakon što je odlučio da iznese javno svoje mišljenje o ženama. Jasno tvrdi da se muška energija ogleda u novcu, dok je ženama mesto kod kuće. 😏

Influenser je osuđen zbog tvrdnje da žene ne bi trebalo da zarađuju sopstveni novac. Samoproglašeni preduzetnik Mič Treći, koji živi u Dubaiju, dao je zabrinjavajuće komentare na svom Instagram profilu. Njegovi komentari su od tada izazvali bes ljudi nakon što je tvrdio da je novac muška energija i podstakao žene da se fokusiraju na kuvanje.

- Moja poruka je da pomažem muškarcima. Ne mogu da govorim u ime žena - glasio je njegov odgovor na Instagram priči nakon čega se nadovezao. Nije prošlo ni sat vremena pošto se predomislio i nastavio da deli razmišljanja o tome kakva bi, po njegovom mišljenju, trebalo da bude uloga žene, prenosi Dejli Star, piše Mondo.

- Novac je muška energija, tako da je želja svake žene da zaradi novac zapravo muška. Morate da prihvatite svoju urođenu žensku energiju tako što ćete dati prioritet brizi o sebi, negovati odnose i truditi se da budete nežne i brižne - napisao je on.

Mič takođe je tvrdio da je super moć žena njihova intuicija. Istakao je da se on brine o svojoj partnerki u fizičkom smislu, dok ona brine o njegovom duhovnom životu.

- Može postojati harmonična mešavina koja vam omogućava da zadržite svoj nagon i ambiciju dok zračite ženstvenim samopouzdanjem i gracioznošću u svim aspektima svog života. Što više žena ovo otelotvoruje, više će muškarci povećati svoju vrednost - dodao je za kraj.

Ubrzo su usledili odgovori i komentari ljudi, jedna žena je napisala da je potpuno u redu da žena bude nezavisna i sama sebi plaća sebi, kako ne bi morala da kuva za drugog. Druge su se našlalile, te je jedna napisala:

- Izvini zbog inflacije, moram da uđem u svoju žensku energiju. Neću moći da platim hipoteku. Ne mogu da povećam svoje radno vreme/prihode da bih preživeo jer je to previše muško.

Foto: Instagram.com / @mitchthird

Autor: Mondo