To je moja priča...

Glumac Kris Pajn otkrio je da je značajnu ulogu izgubio zbog bubuljica.

U svom gostovanju u podkastu Happy Sad Confused, ova 43-godišnja holivudska zvezda otkrio je da je u svojoj karijeri imao teških momenata zbog problema sa svojom kožom. Tokom intervjua, on je ovaj period upisao kao "jedan od najtraumatičnijih momenata u životu".

U pitanju je uloga Rajana Atvuda u seriji The O. C. koju je na kraju dobio Ben Mekenzi. Kasting direktor Patrik Raš ranije je otkrio da je Kris bio zanemaren. Glumac je ovom prilikom otkrio kako je izgledao razgovor sa direktorom povodom njegovog problema sa kožom, nakon svih ovih godina.

- Mislim, to je deo mog života. I vidite, voleo bih... Ćovek nije morao da priča o tome. Mislim to je njegov prerogativ. Imao sam užasnu kožu kao tinejdžer i nakon koledža moja koža je ponovo buknula. I išao sam po ulogu u seriji The O. C. koja je bila tinejdž drama. I mogu da razumem da su hteli da lepi ljudi igraju lepe stvari, a bubuljice nisu ključ uspeha. Ne želim da kažem: "Zahvalan sam što je nisam dobio". Dobro sam, ali imam traumu - rekao je glumac dodajući da nije bilo zabavno patiti se sa aknama.

- Bilo je to traumatičan momenat u mom životu, ali je moja priča.

IZVOR: YT / Josh Horowitz

Autor: redportal.rs