Evo ko je Anđelin favorit u Eliti 7 📺🧐

Voditelj emisije Pitam za druga Jovan Ilić sinoć je u studiju RED TV-a ugostio nekadašnju učesnicu Zadruge Anđelu Đuričić. 📺 S obzirom na to da je Anđela ostala upamćena po svojoj burnoj vezi sa Zvezdanom Slavnićem, tokom sinoćne emisije, na osnovu svog rijaliti iskustva, detaljno je komentarisala emotivne odnose između Mione, Ša, Stanislava i Maje Marinković! 💑

- Miona voli samo sebe, a Ša voli Mionu. Svesna je ona da njeni ne podržavaju vezu nje i Ša, ali videće se sve nakon toga, i da nema ništa od toga - rekla je Anđela, kako prenosi Pink.rs, pa dodala:

IZVOR: YT / Zadruga

- Samo Ša poznajem. Ša je meni favorit. Ne u smislu favorit za pobedu. Ša je previše iskren i nije normalan jer je iskren. Najgori je za sebe i jedini je u svemu tome iskren. Totalno je izgubio kompas, meni je žao zbog toga. On je o sebi izgubio kompas i mora da nađe sebe, sebe je izgubio. On živi u iluziji, a sad je ostala slika koja je izbledela jer je on samo vidi, nema realnu sliku ni o čemu, počevši od sebe ko je i šta je, pa do njegove trenutne ljubavne veze. Samo on u tu ljubav veruje. Miona njega ne voli i ona jedva čeka da oni završe. Vremenom se ohladila, a tek kad je Stanislav ušao ne zna kako da mu kaže jer se boji njegove reakcije - rekla je Anđela i dodala:

- Mislim da ima i do toga da je s njim zbog publiciteta, ona ne pokazuje emociju prema njemu. Jeste joj se sigurno svideo, fizički je privlačan, za svoje godine lepo izgleda. Pruža pažnju, svaka žena to voli, dok se ne otrgne kontroli. Kad je videla da je vrag odneo šalu, on nju gleda kao ženu do kraja života, a i kao ženu za drugi svet. Ona voli Stanislava, ne da ne može bez njega, na svetu najviše voli sebe, ali joj je krivo što vidi da on nju ne voli i to je ta ženska sujeta. Po Stanislavu se vidi da voli da švrlja, ali je dečko skroz na mestu. Izaći će prljav veš, ali okej je dečko, korektan - poručila je Đuričićeva, kako prenosi Pink.rs.

Kada je reč o nedavno započetoj vezi Maje Marinković i Stanislava, Anđela nije previše komentarisala, te je samo rekla da su joj oni super.

- Maja i Stanislav su super, početak veze, videćemo - dodala je ona.

IZVOR: YT / Zadruga

Autor: Redportal.rs / K.Đ.