Sneža otkrila da Miona i Ša nemaju seksualne odnose otkad je Stanislav ušao u Elitu 🫨🫨

Snežana Jovičić je poslednji učesnik Elite koji je po glasovima publike napustio Belu kuću.

Snežana Jovičić, u javnosti i gledaocima rijalitija poznatija je kao Sneža Kušadasi, napustila je rijaliti Elita, a u emisiji Pitam Za Druga prokomentarisala je atmosferu u kući i trenutna dešavanja između ostalih učesnika.

Jedna od tema koju je Sneža prokomentarisala je odnos između Stanislava i Maje koji su nedavno raskinuli. Kako je rekla, ona sumnja da će se pomiriti, a evo i zašto:

- Mislim da se neće pomiriti. Mislim da Stanislav voli Mionu i dalje. Ušao je zbog nje. Nije on ušao zbog izvinjenja. Da je hteo izvinjenje. trebalo je da sačeka Ša na bini u superfinalu i da kaže: "E izvini, evo me, došao sam i hoću izvinjenje. Na šta to liči? Ti si mene prozivao 6/7 meseci u Eliti i sad ćeš lepo da mi uputiš izvinjenje ili ću ja to da rešim na svoj način kao muškarac." To je bilo nešto što je očekivano da on uradi, a on je ušao u Elitu i samim tim, zbog Mione. Zato što Ša i Miona nemaju seksualne odnose od trenutka kada je ušao Stanislav. Ona se gleda sa njim. Ja sam videla da se gledaju. Ona ogledala sve govore. Maja je bila samo neko gde je on terao Mionu inat. Uradio je isto što i ona. Samo što je on to uradio sa Majom Marinković - rekla je Sneža i dodala:

- Maja je jako naivna. Imala sam predrasude prema Maji. Mislila sam plastična lutka, glupa, zla i iskompleskirana u tom smislu. Međutim, zatekla sam jednu devojčicu. Mogu slobodno tako da kažem. Maja devojčica u duši. Ona svima sve veruje i ona svima sve daje. Stanislav joj nije trebao. Degradirao je - otkrila je Sneža.

IZVOR: YT / Red TV

Autor: redportal.rs