Nisu muške ruke ili stopala

Svi znamo šta kažu o muškarcima sa velikim rukama i nogama.

Uobičajeno se veruje da možete dobiti neku ideju o veličini muškog penisa gledajući koju veličinu obuće i rukavice muškarci nose.

Međutim, doktor je otkriла da drugačiji deo tela zapravo može biti znak dobro obdarenog čoveka.

Doktorka Rena Malik otkrila je koji deo tela ukazuje na to da muškarac ima veliki penis. Ne radi se o rukama ili nogama, kako mnogi misle.

Dr Rena Malik, urolog i rekonstruktivni hirurg iz Kalifornije, rekla je izvršnom direktoru Podcast Diari-a da bi nos muškarca mogao biti bolji pokazatelj, prenosi Dejli mejl.

Postoji jedna japanska studija koja je obuhvatila samo Japance, tako da su rezultati donekle ograničeni. Merili su delove tela i dužinu penisa. Otkrili su da je dužina nosa u korelaciji sa dužinom penisa, a ne sa dužinom šaka ili stopala - rekao je dr Malik.

Takođe tvrdi da je primetila da sve veći broj njenih pacijenata počinje ozbiljno da brine o dužini svog penisa. Mnogi od njih upravo iz tog razloga kupuju aparat za povećanje penisa.

- Ovi aparati postoje, ali su prvenstveno namenjeni muškarcima koji imaju Pejronijevu bolest - objasnio je dr Malik.

Pejronijeva bolest je stanje u kojem se fibrozno tkivo formira u dubljim tkivima ispod kože penisa, izazivajući bolne erekcije. Ova bolest takođe može učiniti da muški penis bude kraći dok je u erekciji.

Autor: redportal.rs