Zajedno su ili nisu?! Poznati par ponovo šokira 🤔

Megan Foks i njen dečko iznova su glavna tema u javnosti. U prošlosti su stalno objavljivali koliko znače jedno drugom i koliko su pozitivno uticali jedno na drugo. Međutim, u poslednjih godinu dana malo toga se o njima zna. To je delom zato što su odlučili da se više ne oglašavaju zajedno, o čemu je i Megan govorila, kada je otkrila da oni više nisu vereni.

I izgleda da sve to ne utiče najbolje na njenog izabranika Mašingana. On je nedavno pokazao novu bizarnu tetovažu koju je navodno posvetio Foksovoj, kao dokaz njegove ljubavi. Naime, njegov gornji deo tela i ruke su prekrivene crnom bojom. Sama procedura je iziskivala 44 igle i 78 sati rada.

Navodno, njegovo telo je sa svim ranijim tetovažama bilo previše haotično sada kada traži red u svom životu.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели mgk (@machinegunkelly)

Izvor: Instagram/@machinegunkelly

Ipak, izleda da sa Megan i dalje nije sve kako treba, te je pevač otkrio da je ponovo propušio. Možda nadajući se da će mu to pomoći da popravi stvari s Megan ili njoj u inat, jer poznato je da se ona ranije hvalila kako mu je pomogla pri odvikavanju od droge.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели mgk (@machinegunkelly)

Izvor: Instagram/@machinegunkelly

On je na jednom storiju i objasnio da je ponovo počeo da puši, zbog nekih stvari, ali da je zahvalan za podršku.

Međutim, Megan je izgleda odlučila da radi na sebi, te je ponovo promenila boju kose i sve je više neprepoznatljiva. Od njene duge tamne kose nije ostalo gotovo ništa, pa čak ni dužina.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Megan Fox (@meganfox)

Izvor: Instagram/@meganfox

U opisu je kratko napisala da ulazi u svoju džedaj eru, tako da nam ostaje da vidimo koliko će se u njoj i zadržati, kao i da li će ponovo svom dragom pomoći pri odvikavanju.

Autor: redportal.rs