Taki podržao ćerku i novog zeta 😁

Stanislav Krofak i Maja Marinković nedavno su ozvaničili vezu. 💑 O odnosu Stanislava Krofaka i Maje Marinković javnost bruji već danima.

Na njihovu vezu niko nije ostao imun, a njegova porodica odlučila je da se oglasi na njegovom Instagram nalogu i tim putem otkrije da li podržava njihovu ljubav. 🧐👇

- Da se oglasimo prvi i poslednji put povodom veze Stanislava i Maje. Iako on sam donosi sve odluke, mi nismo za tu vezu, jer mu želimo dobro. Protiv Maje lično nemamo ništa, ali shodno ponašanju koje smo gledali u prethodnim vezama u rijalitiju, smatramo da nije za njega. Naravno da se ljudi menjaju, ali to ne žnači da se njihova prošlost može izbrisati. Dobar čovek je čovek koji radi dobra dela, a ne onaj koji prizna da je nešto loše uradio. To je velika razlika. Iskrenost i dobrota nisu iste stvari. Mi našeg brata, sina, tatu, strica i šuraka podržavamo i volimo, ali svoje mišljenje imamo. Ne želimo da ispadne da smo mi za Mionu i da želimo da se pomire, nego mislimo kako Maja nije za našu porodicu. Porodica Krofak - stoji na Stanislavovom Instagram nalogu, kako prenosi Pink.rs.

Foto: Printscreen YouTube/Zadruga_official

Autor: Pink.rs