Evo da li ih podržava 😁

Ana Nikolić i kompozitor Goran Ratković Rale već izvesno vreme uživaju u romansi, a sada, na jednom prestoničkom događaju, njen nekadašnji suprug Stefan Đurić Rasta dao je svoj komentar akonto nje. Reper, koji s pevačicom ima ćerku Taru, po ovom pitanju imao je jasan stav. 👇🧐

- Super. Sviramo stalno gitaru zajedno (smeh). Čoveka zaista cenim kao autora, ali nismo još uvek ni sarađivali niti bilo šta. Tako da, ne bih da pričam nešto o nekome koga ne znam - izjavio je on pred okupljenim medijskim ekipama, među kojima je bila i 24sedam.rs.

Podsetimo, Ana i Rasta su se upoznali kada je ona pripremala jedan album sa željom da joj numere zvuče modernije. Tada, bratu Marku kazala je da joj pozove Ristu. 😅

- Rekla sam Marku da hoću da menjam nešto sa zvukom i da mi nađe Ristu. Naravno, on se začudio i pitao me da li sam mislila na Rastu i, tako je krenula saradnja - objasnila je bila svojevremeno Nikolićeva, koja se ubrzo po upoznavanju oduševila njime.

Iz prijateljstva se onda rodila i ljubav. 💖

- Taj album je doneo prijateljstvo, pa i ljubav. Mi smo se u početku družili, spontano se izdešavalo. U početku smo stvarno bili saradnici, ali to je jedina osoba čiji sam tekst otpevala, a da to nije Marina Tucaković - opisivala je jednom prilikom Ana početak njihove veze.

Foto: Printscreen Pink.rs/E-STOCK

Kruna njihove veze svakako je njihova mezimica Tara, kojoj su oboje maksimalno posvećeni.

Rale, sa druge strane, progovorivši o vezi sa Anom Nikolić, naglasio je u jednoj emisiji kako mu se s njom ljubav desila.

- Sa Anom mi se desila ljubav. Moj problem sa njom je to što ona neće da peva. Sada radim na njenom novom albumu koji će biti zaista sjajan i jedna cela njena emotivna priča. Verujem da takav album neće izaći u skorije vreme - kazao je bio za Blic dan nedavno, pa dodao 👇

- Mnogo je lakše biti sa njom u privatnom, nego u poslovnom odnosu. Nekada pokušam da je pomerim iz koloseka, nekada vičem, ali mi ništa ne pomaže. Izbegavam da pričam toliko o našem odnosu, ali mogu da vam kažem da je između nas zaista ljubav.

Foto: Printscreen Pink.rs/INSTAGRAM.COM/RALERATKOVIC, PINK.RS

Autor: 24sedam.rs / Redportal.rs