Kaže da je stvar u frizuri 🤷🏻‍♀️

​Društvene mreže preplavljene su komentarima o konobarici koji je dobila napojnicu od preko 800 evra nakon što je ispunila čudan zahtev mušterije 🤯, piše Klik.hr.

Naime, jedna konobarica otkrila je da je dobila ogromnu napojnicu od mušterije, ali samo nakon što je pristala na njihov čudan zahtev. Tiktokerka Skarlet Grin - poznata kao @rescarded na toj platformi - objavila je na svojoj stranici (2. aprila) kako je 27. januara jedna mušterija došla u njen bar i naručila 5 čaša piva, kao i 10 pilećih krilaca sa strane s nešto bufalo umaka.

Ukupno je iznosilo 30.26 dolara, međutim, mušterija je na kraju dodala ogromnu napojnicu od 900 dolara (oko 835 evra) - sve to potvrđeno fotografijom računa koju je objavila Skarlet. Da bismo to stavili u kontekst, ako bi mušterija ostavila oko 3 dolara, to bi bila napojnica od 10%, ali ostavljanje 900 dolara znači da je konobaru dala ogromnih 300% napojnice 😳.

Ali zašto je mušterija ostavila tako ogroman iznos? Pa, u selfiju sebe objavljenom uz sliku računa, Skarlet tvrdi da je mušterija rekla: "Wow, to je prekrasno, daj da slikam." Slika jasno pokazuje Skarletinu pletenicu i repiće, a to očito ono što je mušterija želela fotografisati 🤯💸📸.

- Mislim da je stvar u frizuri - odgovorila je Skarlet.

@rescarded

because old men love some pigtails and a little country accent more than they should ❤️ #gross #bartender #oldmenrcreepy #pigtails #servertok why is there a lashes filter i already got lashes tf

♬ Men are stupid and I dont respect them - Lawrawr

IZVOR: TT / @rescarded

Autor: klik.hr