Rekla mu je da slobodno ponovo dođe 😂

Društvene mreže preplavljene su komentarima o konobarici koja je dobila skoro 900 dolara, što je oko 800 evra, napojnice nakon što je ispunila čudan zahtev mušterije. 

TikTokerka Skarlet Grin – na platformi poznata kao @rescarded – objavila je pre par dana na svojoj stranici da je 27. januara mušterija došla u njen bar i naručila pet čaša Michelob Ultra Draft piva, kao i 10 pilećih krilaca, sa malo bafalo sosa sa strane.

Ukupan iznos je dostigao 30,26 dolara, međutim, mušterija je na kraju dodala neverovatnih 900 dolara (oko 835 evra) napojnice. Skarlet je ovo dokumentovala slikom računa.

Razlog za ovakav bakšiš je potpuno neverovatan. Na svom selfiju postavljenom pored fotografije računa, Skarlet tvrdi da je mušterija rekla: Vau, prelepa si, dozvoli mi da te fotografišem. Na selfiju koji je objavila se jasno vide Skarletine pletenice i pramenovi, što je očigledno ono što je mušterija želela da fotografiše.

Foto: zena.blic.rs

Skarlet je javno rekla mušteriji da se slobodno vrati, a brzo ju je kontaktirala masa ljudi u komentarima:

Mislim da pet piva ima veze sa tim... "Bukvalno bih se bacio na pod da mi se ovo ikada desilo... Ovo mi je zagrejalo srce, kao uslužni radnik zaslužujete tu napojnicu 110 odsto.

Skarlet je dodala da misli da je do frizure. Ona je objasnila da uvek nosi pletenice kada radi kao konobarica jer stariji muškarci vole pletenice i malo južnjačkog naglaska više nego što bi trebalo.

Autor: zena.blic.rs