Kao Sloba pomaže mladim pevačima, a ti saplićeš noge mladiću koji počinje, rekla je Dara sinoć ☝

Pevačica Dara Bubamara gostovala je sinoć u emisiji AmiG Show kod Ognjena Amidžića gde je detaljno govorila o neprijatnoj situaciji koja je nastala između njenog kolege Slobe Radanovića i nje, o čemu detaljnije možete čitati u tekstu ispod 👇:

Sporna pesma Infarkt moje duše je poslednja pesma koju je napisala Marina Tucaković, kako je otkrila Dara koja ju je još 2021. godine snimila sa mladim izvođačem Željkom Nikolićem, koji već nekoliko godina sprema album sa kojim će se pojaviti na estradnom nebu.

Foto: Printscreen YouTube / RED TV/Redportal.rs

Dara je sinoć u emisiji otkrila da je Sloba imao njen demo snimak i da je bez obzira na to, i na pomoć koju je ranije dobijao od nje, želeo da prisvoji pesmu. Kako je Dara otkrila, Sloba je navodno pitao Cecu da snimi ovaj duet sa njim, što je ona navodno odbila. ☝🎤

Iako je došlo do nesporazuma u vezi ove pesme, Sloba ju je ipak ostavio na svom albumu, ali je njegovu premijeru pomerio za nekoliko dana.

- Sloba je imao moj snimak, gde je moj glas i glas Željka Nikolića. On je verovatno zavoleo tu pesmu, išao je kod Cece, hteo da sa Cecom snimi duet, ona je odbila, Tanja Savić... Mene niko nije zvao! Pritom, Slobi sam pomogla kad je snimao pesmu Nemoj mnogo da me voliš, bila sam uz njega kad su bile loše situacije. Zabolelo me je to što ide šou na Pinku, kao Sloba pomaže mladim pevačima, a ti saplićeš noge mladiću koji počinje - oštro je istakla Dara što možete čuti i u videu ispod 👇:

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели AmiG Show (@amigshow)

IZVOR: IG / @amigshow

Autor: K.Đ.