- Dabogda svi bili kao Dragana Mirković - rekla je Dara u emisiji.

Pevačica Dara Bubamara u emisiji AmiG Show sinoć je na pitanje voditelja Ognjena Amidžića komentarisala razvod njene kolegice Dragane Mirković i Tonija Bijelića.

Dara je javno pohvalila prvo svog bivšeg muža kao i njihov odnos, a onda se osvrnula na nedavne razvode na javnoj sceni.

- Možeš da imaš nekog normalnog muža... Sada sam imala period gde sam imala turneju u Americi, pa sam stala za odmor, tako da može. E sad, druge stvari su tu što se tiče muža u pitanju, na primer da li je psihički jak da li može da podnese taj tvoj posao i tako dalje...To je stvarno bio moj bivši muž, svaka mu čast, njega je bilo briga šta ko priča, šta ko kaže, mi smo imali druge probleme, manjak energije, ugasilo se nešto, ali mi jako dobro funkcionišemo - rekla je Dara, a onda se osvrnula na razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića:

Foto: Printscreen YouTube/AmiG Show

- Iskreno da ti kažem, što se tiče Dragane Mirković meni je jako žao, Dragana Mirković je velika zvezda, puni hale, lepa žena, velika, lepa i srećna budućnost je ispred nje, velika, zdrava i lepa deca. Bili smo zajedno na zimovanju, žao mi je jako i zabolele su me njene suze, ali onda razmišljam, Bože, pa nije kraj sveta. Kažem ti, dabogda svi bili kao Dragana Mirković. Ja žalim žene koje imaju 200 ili 300 evra platu, pa nemaju za svoju decu, razvode se i ne plaća im se alimentacija - rekla je Dara Bubamara.

IZVOR: YT / AmiG Show

Autor: redportal.rs