Pevačica je dodala da nije tip koji deli tužne stvari sa publikom.

Razvod pevača Harisa Džinovića i Meline poslednjih dana jedna je od glavnih tema javne scene, a u emisiji AmiG Show popularna pevačica Dara Bubamara je takođe prokomentarisala na pitanje voditelja Ognjena Amidžića.

Dara je prvo prokomentarisala razvod Dragane Mirković i Tonija, o čemu možete pročitati više u nastavku 👇, a potom je upitana i da li ju je iznenadio razvod Harisa i Meline.

- Što se tiče Harisa, šta mi moramo da slušamo ko je koga prevario sve?! Mislim da treba biti dostojanstven i takve stvari ne pričati u javnosti. Ali ne zameram nikome, zato što smo svi drugačiji. Neko želi to da ispolji, neko da podeli sa publikom, ja nisam taj tip. Meni ako je teško, ja ću se kod kuće isplakati, ali meni moje dostojanstvo ne da da ja pričam neke tužne stvari. Iznenadilo me, malo sam bila u šoku, ali ljudi su živi i zdravi. Samo nek smo živi i zdravi - rekla je Dara Bubamara.

Potom su se voditelj Ognjen Amidžić i pevačica dotakli ponovo razvoda Dragane i Tonija i složili da je Dragana Mirković pozitivac.

- Život u dvorcu, to je bre problem. Ne možeš se videti od toliko soba i spratova 😅 - dodao je Ognjen.

- Ne mogu sad da ulazim u njihove probleme, u svakom slučaju sam na strani žena. Ali hoću da ti kažem, ja sam sebi zaradila stanove i stanove, ali mi je najlepše bilo kada sam živela sa mamom, tatom i bratom u 33 kvadrata - iskreno je dodala Dara.

IZVOR: YT / AmiG Show 

Autor: REDPORTAL.RS