Nakon dugih nagađanja, princeza prekinula ćutanje 😥

Nakon dugih nagađanja, Kejt Midlton se najzad oglasila, ali sa lošim vestima. Naime, ona je u videu otkrila šokantnu vest, da boluje od karcinoma i da je u ranim fazama lečenja. Ova vest je veliki udar za kraljevsku porodicu, jer je nedavno otkriveno da i sam kralj Čarls III boluje od karcinoma. Princeza je vest obelodanila u videu, objasnivši razloge svog odsustva:

U januaru sam podvrgnuta velikoj operaciji abdomena i tada se smatralo da nemam karcinom. Operacija je bila uspešna. Međutim, testovi nakon operacije otkrili su da je rak bio prisutan. Zbog toga je moj medicinski tim savetovao da se podvrgnem preventivnoj hemoterapiji i sada sam u ranoj fazi lečenja.

Ona je otkila da su se ona i Vilijam trudili da zbog dece što manje pričaju o tome:

Kao što možete predpostaviti, za ovo je bilo potrebno vreme. Trebalo mi je vremena da se oporavim od velike operacije da bih započela lečenje. Ali, što je najvažnije, trebalo nam je vremena da sve objasnimo Džordžu, Šarlot i Luisu na način koji im odgovara i da ih uverimo da ću biti dobro.

Ona je otkrila da joj Vilijam pruža podršku i sigurnost. Zahvalila se i javnosti, ali je zamolila i za razumevanje:

Nadamo se da ćete razumeti da nam, kao porodici, sada treba malo vremena, prostora i privatnosti dok završim svoje lečenje. Moj rad me je uvek činio srećnom i radujem se što ću se vratiti kada budem mogla, ali za sada moram da se fokusiram na potpuni oporavak.

Ona se na kraju obratila svim ljudima koji boluju od karcinoma:

Svima onima koji se suočavaju sa ovom bolešću, u bilo kom obliku, nemojte gubiti veru ili nadu. Nisi sami.

Izvor: Youtube/@EntertainmentTonight

Autor: redportal.rs