Rekao sve što je mislio 😳

Nakon ranog ispadanja sa turnira u Indijan Velsu Novak Đoković je odlučio da ode na odmor i preskoči Masters u Majamiju. Priča o šokantnom ispadanju od mladog Luke Nardija ipak je i dalje akutelna, piše Telegraf.rs.

Tek 123. teniser sveta u tom trenutku je u 2. rundi šokirao 1. na planeti, a 1 potez posebno je zasmetao legendi američkog tenisa Endiju Rodiku:

- Bio je to očajnički potez. Ne vidim što bi Novak bio tako očajan protiv 123. na svetu. Pod 1, momak nije prestao sa igrom. Pogledajte, nije stao. Imate 27 klipova Đokovića gde, i to baš mrzim, okreće časovnik 13 godina unazad i očekuje od nas da se setimo 1 poena i kao da nema nikakvog znaka kako Novak staje, ali ustvari staje i više nego što je Nardi u tom trenutku. Nardi nije stao sa igrom. Čak iako tvoj protivnik stane, ne mora da znači da moraš i ti, sasvim suprotno, ako oni stanu, ti nastaviš, osvojiš poen - rekao je on.

Amerikanac je nastavio u svom podkastu da proziva:

- To je kao da si izabrao - pod 1, da pogrešiš oko toga šta neko radi. Onda doneseš pogrešnu odluku u vezi nastavka poena, onda se žališ sudiji i to posle pomeneš mlađem igraču koji je imao najveći momenat u svojoj karijeri prilikom tog rukovanja, to je po mom mišljenju neiznuđena greška - zaključio je Rodik.

Autor: telegraf.rs