Malo je reći da je bilo oštro

Miljana Kulić se zajedno sa Snežanom Jovičić sklonila u izolaciju gde su razgovarale o temama koje nisu bile za ostale ukućane. Dotakle su se u jednom momentu Darjana i onda uključile vređalicu 🫣 :

Znaš odakle mu pantalone koje je nosio u radiju?! Kupila mu je moja baka Ne znam kako ga nije sramota! Bolje da sam mesec dana išla gola, bar bi me blurovali, nego što sam bila sa njim. Ja sam bila povređena, nisam se ni zaljubila možda, možda sam umislila da sam se zaljubila.

Snežana se nadovezala:

S obzirom šta je sve pričao tebi, možeš da zamisliš kako sam 10 dana posle poznanstva uplovila u vezu. Nisam ja krenula sa njim namenski u vezu, nego sam htela da pobegnem od bivšeg dečka sa kojim sam raskinula mesec dana pre toga. Ne znam koliko puta smo se svađali i mirili.

A onda je Miljana krenula po Bahriji:

Ja sam rekla: "Ne možeš da je ponižavaš, na šta to liči, neću da budem sa tobom, ako tako pričaš, sutra ćeš tako o meni", on mi kaže: "U pravu si, iskuliraću, ona hoće svađu sa mnom"...A Bahrija, ništa mi nije poslala, poslala mi je jedan šampon i kupku, ja sam rekla da mi je kao poslala haljine, da bi neka matora ku**etina od 80 godina pričala da sam ja nimfomanka, jedna matora ku**a, ide tužba i protiv nje. Nikakve haljine nisu stigle, samo dve kupke.

Sve možete videti na videu:

IZVOR: YT / Zadruga

Autor: redportal.rs