Palata se i dalje NE OGLAŠAVA

Kada je Kejt Midlton ušetala u crkvu zajedno sa svojom porodicom na Božić niko nije mogao da pretpostavi da će to biti poslednji "normalan" momenat kada se buduća kraljica našla u centru pažnje.

Nakon što je objavljeno da Kejt ide na planiranu operaciju abdomena sredinom januara, princeza je odjednom postala tema raznih teorija zavera koje su korisnici društvenih mreža objavljivali, a koje se tiču njenog zdravlja i njene lokacije.

Vrhunac svega je bila fotografija koju je Palata objavila na da Dan majki, a koja je kasnije povučena iz svih medija jer je u pitanju fotošop. Kejt Midlton se ubrzo oglasila i izvinila svima zbog zabune koju je fotografija prouzrokovala.

I dalje nema zvaničnog saopštenja o tome šta se tačno dešava u Palati.

Izdvajamo samo nekoliko najviralnijih teorija koje kruže internetom.

KEJT MIDLTON I PRINC VILIJAM SE RAZVODE

Jedna od teorija koja se prva pojavila jeste da su budući kralj i kraljica na putu razvoda. Naime, nakon što su se pojavile glasine da je princ Vilijam imao aferu sa prijateljicom svoje supruge Rouz Hanburi, korisnici društvenih mreža navode da Kejt ne želi da se pojavljuje u javnosti jer je započet proces razvoda. Navodna afera počela je 2019. godine i čuvana je kao najstrožija tajna. Iako se britanski mediji ovom temom do sada nisu bavili, nakon njenog navodnog nestanka Rouz Henburi je u centru ove teorije.

KEJT BOLUJE OD MNOGO TEŽE BOLESTI

Neki tvrde da je Kejt navodno mnogo bolesnija i da je nešto ozbiljno krenulo po zlu na operaciji. Međutim, ova teorija nije ubedila baš svakog jer, kako korisnici navode, "nemoguće da ista žena koja je pozirala ispred bolnice samo nekoliko sati nakon porođaja kao neki supermodel, sada odjednom ne može da pokaže svoje lice, bar preko Zoom aplikacije.

Da li je Kejt umesto operacije abdomena zapravo operisala nešto ozbiljnije?

NE ŽELI VIŠE DA OBAVLJA KRALJEVSKE DUŽNOSTI

Još jedna teorija koja je ubrzo odbačena je da Kejt, kao princ Hari i Megan Markl, ne želi više da bude u centru pažnje i želi više da obavlja kraljevske dužnosti jer se više ne oseća prijatno u javnosti. Međutim, korisnici X mreže navode da je "nemoguće da Kejt koja pokušava da se dokopa prestola od koledža, sada odjednom odustaje".

IZVOR: X / @RhysSiobhan

KEJT MIDLTON JE PREMINULA TOKOM OPERACIJE I PALATA ČEKA PRAVI MOMENAT DA OBJAVI VEST

Jedna od teorija koja se prvobitno pojavila. Naime, teorija da je Kejt preminula tokom operacije, a da Palata čeka pravi momenat da to objavi zbog svih novosti koje su okružile Palatu, počevši od toga da je i kralj Čarls ozbiljno bolestan. Ovu teoriju pokrenuo je, navodno, njen advokat koji je izjavio da "misli da je Kejt preminula i da ukoliko mu se uskoro ne javi da će morati da prijavi". On je konkretno naveo i kraljicu Kamilu kao nekog koga bi prvo trebalo ispitati.

Međutim, teorija je brzo "ukinuta" jer su na društvenim mrežama zaključili da je u pitanju AI glas, a ne glas njenog advokata.

PRINCEZA ZAVRŠILA U DUŠEVNOJ BOLNICI NAKON NERVNOG SLOMA

Ova teorija najviše je povezana sa teorijom da je princ Vilijam prevario Kejt sa bliskom drugaricom.

Naime, navodno je Kejt saznala da afera nije gotova i da se i dalje viđaju, ali i da je Rouz ostala trudna sa princom Vilijamom i da planira da zadrži dete. Zbog toga je Kejt doživela nervni slom zbog kog je brzo prebačena u duševnu bolnicu i zbog čega je niko od tada nije video.

Šta je i da li je išta od ovoga istina, možda će se saznati...

Trenutno od Palate nema nikakvih saopštenja. Međutim, pre neki dan je na društvenim mrežama i portalima osvanuo video-snimak Kejt i Vilijama kako uživaju u selu tokom šetnje, a sam video-snimak pokrenuo je niz novih teorija.

Autor: redportal.rs