Prevara princa Vilijama, estetske ispravke, program zaštite svedoka, pa ČAK I SMRT 😳😳

Kada je saopšteno da princ Vilijam neće prisustvovati komemoraciji njegovom kumu kralju Konstantinu od Grčke u Vindzoru zbog ličnih razloga, počele su da kruže glasine i komentari na društvenim mrežama da nešto ozbiljno nije u redu sa Kejt Midlton.

Podsećamo, supruga princa Vilijama i buduća kraljica je 16. januara operisala abdomen i trenutno se oporavlja, a kako je saopšteno iz palate, njen povratak kraljevskim dužnostima očekuje se krajem marta.

Od saopštenja o njenoj operaciji prošlo je 42 dana da niko nije ni video, ni čuo Kejt Midlton. Neki mediji navode da je u komi, drugi mediji da ju je princ Vilijam ostavio zbog svoje, navodne, ljubavnice Rouz Henburi, dok na društvenim mrežama korisnici imaju teoriju da se "pridružila terorističkoj organizaciji, da se zaključala u kupatilo, da je u programu za zaštitu svedoka, da je imala kozmetičku proceduru, a neki čak tvrde da je Kejt preminula i da palata čeka pravi momenat da saopšti vest. 😳😳

Raznih je teorija, a neke od ovih teorija imaju milionske preglede na društvenoj mreži X.

IZVOR: X / @tiger_brooke

IZVOR: X / @notbvd_

IZVOR: X / @_FakeGamerGirl

IZVOR: X / @Aliyana567

Ono što je pokrenulo ove teorije zavere je što, za razliku od kralja Čarsla kom je dijagnostifikovan rak i koji se nekoliko puta pojavljivao u javnosti, Kejt Midlton je poslednji put bila u javnosti u decembru 2023. godine.

Autor: redportal.rs