Evo zbog čega još uvek nema NOVOG DUETA SA RELJOM 🧐👇

Pre 4 dana pevačica Nikolija Jovanović premijerno je objavila svoj novi album pod imenom Lavina na kome se nalazi 11 novih pesama, od kojih su 5 dueti, o čemu više možete saznati iz teksta ispod 👇:

Nikolija je nedavno u Beogradu održala promociju novog albuma na kojoj se našlo mnoštvo novinara kojima je popularna pevačica otkrila nešto što je, verovatno, izenenadilo mnoge. 🤷‍♀️

Naime, Nikolija je naglasila da ćerkama kod kuće ne pušta svoju, ni muziku svog supruga Relje Popovića, jer smatra da ona nije za decu, te ne treba ni da je slušaju. ☝

- Ćerkicama ne puštam našu muziku, jer muzika koju izvodimo nije dečija. Nisu to pesme koje treba puštati deci - izjavila je Nikolija pred početak promocije albuma na kom je radila više od godinu dana.

- Največa podrška mi je Relja. On mene uvek sasluša... Sve moje strahove i uzbuđenja... Mama je ponosna i oduševljena. Njena omiljena pesma je Pravo na grešku i Viski. Milo moje zove nunaj bebo. Sa Reljom nemam duet jer bi onda album izašao sledeće godine. Komplikovan je proces da nas dvoje snimimo pesmu. Sa Vesnom nemam duet jer se nije našla odgovarajuća pesma - objasnila je potom, kako prenosi 24sedam.rs.

Foto: Printscreen Instagram.com / @nikolijaofficial

Autor: Redportal.rs / K.Đ.